Find us on Google+

Snart tittar jag inom Stockholm Furniture Fair  för att se om det är något som inte var där förra gången. Lite nya vibbar? Vi får se. Passar på att få med mig en föreläsning som intresserar mig, som trendspanaren från Promostyl America, Rita Nakouzi. Hon ska sia lite om trender 2013/2014.

Li Edelkoort trender 2013

Alltid lika fascinerande att ta del i trendgurun Li Edelkoorts trendanalyser. Hon är i en position där det hon framför ger en självuppfyllande profetia, alla kommersiella designers lyssnar och tar till sig hennes ord och producerar därefter, lagom tid tills det finns att köpa i butikerna om två år, ibland mycket snabbare. Dessutom lyfter hon fram det som hon tycker är bra och som hon kan identifiera sig med...

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Arkiv

Etikettmoln

Länkar

Etiketter